Friday, April 18, 2014

Aku dan "PPP Kau Hado?"

[Assalamualaikum]

Dua bulan lepas, aku ada masuk GA by Paripariputih. First time wei aku join benda GA nih. Walaupun sebelum ni ada blogger-blogger lain invite atau tag GA dorang, aku takde la pulak nak join.Tapi sebab Paripariputih nih aku dah anggap macam kakak aku, so aku pun tergerak la hati nak menyibuk kan. Lagi2 bila si Kopi Pasta dan blogger-blogger otai lain pun turut serta. Isyarat dari otak lantas aku hantar ke organ-organ supaya bekerja overtime untuk menyiapkan apa yang patut.

Beberapa minggu pastu, noona announced winner GA dia. Aku tau pun sebab Peeps aka Iffah Betoffah dah kasi spoiler kat FB. Walaupun dah tau winner, tapi aku still berdebar-debar nak skrol entry noona. Sumpah. Sebijik aku rasa macam nak tengok result final exam UiTM. Muahaha...


Alhamdullilah. Yoshhhh!
 Rasa nak melompat bintang jek aku. *padahal dah melompat pun*
Bila aku tengok header blog orang lain, tetiba rasa macam sampah gila header aku. Wawawawa.. 

Dekat dua bulan jugak la aku dah dapat t-shirt tu. Tapi baru-baru ni jek aku dapat pakai sebab aku tak balik rumah. So, masa aku jejak je kaki ke rumah masa balik cuti mid-sem, terus aku tanya, "Mak, baju yang noona hantar kat mana?" Huhu

Barang kes #1 
Thank you so much, noona!

Last but not least, 

Kau hado? Part tu tak boleh blah betul..haha

Saiz ngam-ngam soi je dengan badan aku. Terbaik la. Dua hari berturut-turut aku pakai baju nih. Punyala excited. Pergi tengok adik aku kat MRSM, pergi KFC, balik kampung, pergi pekan sehari..etc huhu..

So noona, aku harap lepas ni noona buat la GA lagi. Semoga Allah tambahkan rezeki noona. Lagipun seronok jugak join benda-benda ni. Anyway, congrats to all winners. 


P/s: Noona, aku teringin roasted chicken tuh...Haha.. Tempting betul. Menyampah aku dapat tengok gambar jek..*telan air liur*


Adios!!

3 comments:

kopi pasta said...

feeeeewiitttt! nak sain, boleh? mahahaha... hg pkai baju tu, hg nampak tuff semacam, tak tahu kenapa... haha

Nuzime Si Pari Pari Putih said...

Wakakakakak ok! Entry ni di tulis pada bulan April 2014 and noona baru baca and komen bulan 10 hamekoooooo lama gile baru baca so so sorry Amirul... anyway thanks for ur support yg tak henti2 supaya noona terus berblogging same goes to Miko yg tak putus2 bantu ppp when i'm trouble... krik2 you guys are rock!!!

Iffah Afeefah said...

Hahahahaha yeahh ade nma aku gak. Aku ske mnyibuk