Saturday, December 11, 2010

Hensem

Ptg smlm, da dkt nk maghrib, kul 6.30 +/-, aku memecut seperti Valentino Rossi ke kedai gunting rambut..(padahal bwk 80km/h, mata aku time senja2 n malam mmg mengecewakan, kabur gilon ). Name salon tuh Fong Lynn (kalo x slh eja r).. Tp,sampai skang aku xtau nme tokey merangkap tukang gunting tuh.. Fong Lynn r kot.. Lantak r.. Kedai bese jek, skali potong, RM6.. Murah kan?? Ye r, aku nih bukan taraf kaya-raya nk gi gunting kt salon berprofil tinggi. Kang die caj RM100, mne aku nk korek ?? Nk kasi RM20 utk servis gunting rambut pn menangis aku nk hulur duit.. Aku nih kire cam regular customer kedai tuh..dr aku skolah rendah, smpai skang.. Dab bape taon beb?? Kire sendirik ok..


So, utk style kali nih, aku wat Faux hawk.. Cam Mohawk, tp, bhgn tepi just potong skit jek.. Rambut dpn aku suh simpan, tp die kerat gak.. Igt nnt bile da pnjang bley wat cam Korean plak.. Sideburn ngn bhgn blakng trim skit.. So, jd r faux hawk..hehe.. Slalu die yg tentukan style rambut aku, kali nih, ko dgr ckp aku plak..

cam ni r

Hmm…Ok gak r style nih.. Abis r ko Edward Cullen.. Aku lg kacak r..

Credit picture:coolmenshairstyle

1 comment:

ღ♥ H A J I R A ♥ღ said...

betoi ke rambut ko macam ney?

tunjuk kuar kepala ko dari tingkap siket

aku nk tengok

hahahaha