Tuesday, January 3, 2012

Aku & "Rentung Pun Sedap"

Assalamualaikum…

Selamat Tahun Baru 2012 (ucapan da basi). Haha, aku malas nak update blogla. Ok, awek/ pakwe korang rajin x? Especially masak-memasak nih?? Die masak, pastu hantar kat korang. Haaa... aku nak share kek nih. Moist Chocolate Cake made by si dia (awek kawan aku daa..).

Aku kalo bab kek nih, mmg bersemangat waja. Terus feeling juri Masterchef. Masa aku nk menyantap kek nih, aku terkonpius, apekebende cik adik ni tulis atas kek. Aku ingat Harry, tapi name cik abgnye start huruf M.


Bile disiasat, rupenye, SORRY. Kt bwh siap letak =( lg. Cik abang bgtau, cik adiknye mintak maap sbb kek x cantik. Alolo..terharu aku dgr.

Haha.. To Maira, ekau buek kek hodoh ko, senget ko, rontung mcm buntut kuali sekalipun, Mukh totap cakap SODAAAAP. PAHIT cemana pun,kalo da awek yg buat tetap rase MANIS. Kan Mukh kan???
Haha..

Bf/Gf yg baik adalah seorang yg supportive. Walaupun hodoh/x berapa sedap, die akan ckp secara berlapik. Tp, agak2 la jugak, kalo da rupe x gaya sejenis masakan, rase memang x sedap langsung tahap membunuh, jgn sentap plak kalo org ckp, ANDA TERSINGKIR. Tp AWAS, kalo dia mengomen sesedap rase jek, duk kutuk itu ini, bersedia utk mintak putus.


Dua, tiga hari pastu, aku mkn plak cupcake nih. Rupe da ok, tp rase die, lulus paras idung la. Maira, kek ko 10x lg sedap dr cupcake tu. Pada aku, kek tu tawar skit, tp coklat kat sekeliling kek tu backup balik rase die. So, sedang elok la rase die. Don’t worry, ok. Kire bley wat berniaga da tu. Sape nk tempah, bley la kontek-kontek.

Ok, Adios!!

4 comments:

RED STRYDER said...

wa... bes nye dapat tumpang kek mukh.. hahaha

aMirul! said...

asalkan mkn free, ape je yg x best?? haha

humaira said...

i likeeee :)) sorry bukan sebab kek buruk laa sbb time tu mmg ad buat salah so rasa bersalah la..:P

ღ♥ H A J I R A ♥ღ said...

bahahaha...black pearl