Saturday, September 8, 2012

Aku & "I'll Be Back"

Assalamualaikum..
.......

Ok, aku tengah takut gila skang. Aku tak tipu aih.. Pepagi nanti aku nak gerak gi Shah Alam. Pi daftar jadik student semula..wuwuwu Berdebar-debar jantung aku nih. Aku tak suka situasi skang. Takut dah otw nanti ada dokumen tertinggal. Sebut dokumen tertinggal  tetiba aku rasa macam jadi pendatang asing tanpa izin yang akan dihantar pulang ke negara asal pulak. Aiseh.. Pasni, aku taktau bila aku akan ada kelapangan nak update walaupun khabar angin mengatakan orientasi takdak. *aku rajin update ke sebelum ni..???*

Baik, ampa suma tolong doakan urusan aku dipermudahkan, ok? Oh, Shah Alam.. Please be nice to me..huhu *Moe, aku pinjam ayat ko*

Ok, tu je..
Terima kasih kerana membaca entri aku..

Adios!

11 comments:

blog-tips-kurus said...

All the best wahai pelajar.. :)

ha fiza said...

Goodluck! :)

paripariputih said...

aku tetap dibelakang ko mirul... walaupun ko kata takut sebab ko tak de docu... dan ko rasa macam pendatang haram... keh keh keh... aku tetap setia menanti ko hupdate blog ko ni... kalau ko tak de hidup ku x menjadi (tolong jgn kembang kempis idung) tapi sesungguhnya ketiadaan ko dan ety si baby face benar2 telah membuat diri aku sedikit kekosongan (seperti lagu najwa latif kosong-kosong)... dan itu telah membuktikan bahawsanya... tanpa dirimu sapa la aku... ha ha ha...

cuma aku nak pesan pada ko..awat nak takut sgt.. shah alam ke, shah jihan ke, shah rukh khan ke... sume tu sama jer tak perlu takut derang dan tempat itu juga makhluk tuhan... hanya padaNYA saja yang kita harus takut... ok chill and you'll be ok... tak pun bila ko rasa takut ko seru nama aku... (he he he grenti takut ko tu tukau jadi EXCITEMENT) la la la la

apa-apa pung aku harap satu hari kita kan berjumpa... kat mana... biarlah masa yg menentukan cecewahh... ok mirul all the best to you... and selamat kembali bertugas sebagai seorang SISWA... belajarlah dengan penuh keazaman agar ko tak jadik sepeti NOONA mu ini... take care... ^.^

leakedknowledge said...

smoga urusan n perjalanan ko tu permudahkann dan berjalan lancar..amiin..setelkan smue tu dlu nnt bangkit la slow2 bergiat aktif berblog tu ya :)

Syakir Rahman said...

oh...ini ke junior baru tuh...ahahaha... abis la ko..eh!!

Amirul Verdasco Nadzri said...

amin.. thanks..

Amirul Verdasco Nadzri said...

alamak, cik adik..haha thanks.. *melting*

Amirul Verdasco Nadzri said...

yosh!!! semangat pari2 putih! huhu.. takde r, sebagai manusia, rasa nervous tu mesti ada maa... insya Allah aku belajar dengan serius.. thank you, ok?

Amirul Verdasco Nadzri said...

thanks, bro! alhamdulillah, so far sume benda dah settle..

Amirul Verdasco Nadzri said...

ye, aku la junior tu..huhu eceh, adakah ang cuba menggertak aku? wuwuwu, risaunya aku..haha sori bai, aku tak takut..*sambil kira duit perlindungan*

khairolina said...

wooooo.. saya jeles oww ngko jd student.. aq nak jd studen jgk.. haha.. oppsss... all da best ya.. chayo2..