Thursday, December 13, 2012

Aku & "Noona"

Assalamualaikum...
......


Cuma aku sorang belum ucap apa-apa. Hari ni,13/12/12. Maaf, noona. Bukan tak ingat sebab noona sorang jek kakak aku. Ok, fine, Iffah Afeefah aka Pipa pun kakak gak, but noona is more special. Huhu.. Kekangan masa. Aku nak buat entri ucapan khas sempena birthday noona ke 42 macam Peep buat.

Ok, 3 more reports are waiting.

Noona, sempena ulangtahun ke 42 ni, aku doakan noona menjadi anak solehah, ibu dan isteri yang mithali, dikurniakan kesihatan yang terbaik sepanjang masa since you are supermom, need to fly everywhere, dipanjangkan usia supaya sentiasa dapat menjalankan ibadah dan berbakti kepada ibubapa, dimurahkan rezeki supaya sentiasa dapat berkongsi dengan mereka yang lain, dan sentiasa berada dalam perlindungan dan keredhaan Allah..

Noona, terima kasih kerana menjadi kakak dan ibu untuk kitorang. Terima kasih kerana sentiasa mengambil berat dan sentiasa berada di sisi saat diperlukan. Terima kasih untuk entri2 yang membuka minda, mencelarukan fikiran, mengubah keputusan dan kadang2 mampu menghilangkan akal aku.

Noona, Selamat Hari Lahir!
Love you!

Ikhlas,

Amirul Kacak...eh?






6 comments:

Syakir Rahman said...

1st ^___^

*amirul kacak?? heh =="

Iffah Afeefah said...

kacak kah anda

aku nampak kak peep di situ

kim salam kat die

msti die sweet orgnye kan? ehh

paripariputih said...

Dearest Amirul Verdasco... ha ha ha aku gelak jer masa mula2 ko mentioned NOONA i tot it was sumething like buah NONA and MIKO did some explanation kata it means SISTER in KOREA... thanks for the nick.. i love it... ha ha ha NOONA..

thank you so so much for your thoughts... bagi aku ingatan korang pada aku adalah hadiah teristimewa utk hari jadi aku... memang aku akui menjadi ibu, kakak, sahabat sekali gus adalah satu perkara yg "agak mustahil" bagi sesetengah individu.. but trust me... NOT ME... aku ini jenis yg suka melihat org lain gembira especially when i knew you... selagi nadi ini bergarak, dan selagi aku bernafas insyallah i will always be your shoulder to cry on...

I'm so touch, ramai yg ucapakan bday wish kat aku, Alhamdulillah and just wanna let you know AMIRUL... i love you too... do take care of this relationship.... don't break it no matter what happen...

Thank you,

yours sincerely... noona

PPP ^_^

Lina Hamiedah said...

kacak?? ok kau kacak!!!

paripariputih said...

Hey... video ini untuk korang.. check it out.. ok... ramai yg ada dalam video ni ...

Love ♥ ppp

http://www.paripariputih.com/2012/12/ppp-buat-video-lagi-terima-kasih.html

miss aina said...

wey oppa ! apelah .. boleh pulak conteng note kimia utk nak wish beday . haha _yg ni lawak :P