Friday, March 9, 2012

Aku & "Derma la Darah"

Assalamualaikum..

Kalo korang penah gi derma darah, for sure dorang akan bg cam goody bag,
ntah ape la namenye..
Dlm tu kekadang ade air kotak, biskut, kek pisang.. etc..
Kalo aku gi derma, aku suka giler dpt mende alah nih.
Rasa dihargai sangat.
Huhuhu..
Ni latest aku dpt. Air kotak ngan biskut Cream-O.. Kak Hajizah bagi. So sweet..(pengsan)

Bg yang x pernah derma, korang jgn harap dapat nasi lemak, nasi minyak apatah lagi nasi beriani gam bila korang menderma....
Itu sama sekali tidak mungkin akan berlaku.   
Tp, x tau r plak, kalo derma kat Tabung Darah Negara dapat nasi ayam ke..
Aku pegi spital biasa jek..


X yah takut2 ok kalo nak derma darah.
Luka kecik je.
Cam kt atas tuh.
Tp jarum nak amik darah, serius besar.
Hahaha...
Ala, nurse bius dulu..
Bius tu yg sakit..
Mase dia benam jarum besar tu, x rasa pe2 pun..

OK, selamat menderma darah..

Adios.






4 comments:

RED STRYDER said...

wehh katne ko menderma ni? aq pon nak gak wehhh

Amirul Verdasco Nadzri said...

kat spital tunku ampuan najihah..kt traffic light gi econsave.. ko nk derma ke ko nak goody bag tuh?? hahahaha

purplecrystal said...

da pnh derma..skali jekk...tgh batt ngn adik ..sape derma paling byk..haha..

RED STRYDER said...

hamboihhh aq niat nak menderma la... kalo da deorang kasik goody beg tu ag la aq semangat nak menderma.... kikiikiki... hahaha