Thursday, March 8, 2012

Aku & "Tak Pandai Tak Bermaksud Bodoh"

Assalamualaikum..

Amik kesempatan update wlpn tgh gigih siapkan assignment yg nk kene antar esok..
Ok, aku agak pantang bila aku tgh tengok cite Harry Potter,
tetibe ade org tanya,
Encik 1: "Weh, ko tengok cite Harry Potter eh?" ataupun "Weh, ni cite Harry Potter eh?"
Aku: Grrr...grrr...(mood bengang)
Walhal kt skrin laptop aku terang2 muka Harry Potter..

Dari kiri:Ron Weasley, Harry Potter, Hermione Granger, Neville Longbottom..(perlu ke aku explain sekor2)


Dan yg tukang tanya tu pun da bpuluh kali tengok cite HP..
Siap boleh bagitau next line skrip cite tu..
Lagi x bley blah, dia tanya plak,
Encik 1: "Lepas ni diorang naik keta yg ade Thestrals pastu jumpa Luna Lovegood kan??"
Aku: ?????????? (woof, woof)
Betul2 menimbulkan kemarahan aku..

Sama jugak kes,
"Weh, ko wat Past Year ETR eh?"
Padahal sudah terang lg bersuluh,
kt atas meja aku,


Aku sgt x paham situasi sedemikian rupa...
Ok.. aku tau aku bukan kategori pelajar pandai, tapi jgn tanya aku soalan bodoh..

Adios!!

4 comments:

purplecrystal said...

wuu...harry potter...xterkira da keberapa kali tgk nyer..xmuak2 tgk... lovin it.! :)

ღ♥ H A J I R A ♥ღ said...

jgn jawab soalan bodoh.senyum je...baru la tak sakit hati.. ^____^

Amirul Verdasco Nadzri said...

ok, aku cube.. tp kalau da senyum, nt die tanya lg, "Kan? Ni cite Harry Potter kan??" Haruskah senyumanku digandakan??

Amirul Verdasco Nadzri said...

tau xpe. tp muak dgn org2 mcm tu..huhuhu