Friday, April 20, 2012

Aku & "Sensitip kah Aku???"

Assalamualaikum
.....................................................................................

Ok, apa definisi sensitif bagi korang??
Ye, cik adik, cik abang, kakak, makcik2 tu.. (hello, ada orang baca ke entry ko?)
Huhu...

Aku rasa aku ni sensitif.
Bukan apa, aku kalau tengok iklan pun boleh nangis.
At least keluar air mata. (aku tau, tak macho camtu)
Kalau tengok movie, lagi la..
Citer Kal Ho Naa Ho tu, asal aku tengok je..nangis.
Pe daa..
Part Aman mati kat spital, aku rewind tang tu je, nangis jugak.
Padahal da tau minit ke berapa dia kiok..

Nonton Harry Potter and The Deathly Hollown Part 2,
part McGonagall sebut, "Piertotum Locomotor"..aku nangis..
Bodoh betul aku rasa..
Pastu, masa dia cakap,
"Hogwarts is threatened! Man the boundaries, protect us, do your duty to our school!"
lagi berjurai air mata aku..
huhu..wtf sungguh..

Back to iklan.
Antara iklan yang dah mencekik air mata aku,
1. TM - Manchester United @ Ramli

masa Ramli cakap, "Ayah, Ramli janji akan buat ayah bangga suatu hari nanti."
Wuwuwuwu..


2. Ke Akhir Garisan - Shila Amzah (Promo Sukan Olimpik London 2012)
Ni lagi satu..
Tak tau kenapa..bila tengok sports pastu ada background lagu bagi semangat camnih,
aku tetiba terfeeling. Ecehh..

feeling start time Nadal pasal aku kan dah join tenis..huhu
~sori bro, shot muka ko camtu..~



Adoi..memang tak macho..
Harap je ada misai,
tapi..

Jap, soalan cepucemas,
ni tanda2 aku sensitif ke?
Sebab, kadang2 tu air mata aku keluar masa part tak sedih langsung..
Huhu...

Ok,

Adios!

2 comments:

AzRi AtHiRaH said...

haha..klaka je..nangis je..tp cter kal ho na ho tu mmang sdih wa ckp lu..wuwuwu T_T

miss aina said...

nangis la baru kiutt tahu :)