Sunday, July 15, 2012

Aku & "Allllllll Time Favourite Song.."

Assalamualaikum..
.......
Ni untuk pertama kalinya aku taip sikit je. Sebab fokus utama aku, aku nak share lagu all time favourite aku. Oishh, ada hati nak tulis omputih. Takpe, abaikan perkara itu. Ok,

Sape minat Big Bang?
"Aku!!!"

Sape gila ngan Super Junior?
"Ety!!!"

Sape layan Big Bang ngan f(x)?
"Torres ngan Syakir Rahman!!!"

Wahh..bagus3x!

Skang, sape minat Dato' Siti Nurhaliza???

"krikkrik..krikkrik" *bunyi cengkerik*

Hello, sape minat Dato' Siti?? Guys? Hello?

"krikkrik..krikkrik"

Err..aku, si Kacak.

Hah, aku minat Dato' Siti. So, what? Huhuhu..dah! Skang aku bukan nak share lagu Kpop, tapi lagu Dato' Siti. Sila memfrustkan diri kalian. Ni lagu lama dol. First time aku dengar dalam bas Kolej Matrikulasi Pahang masa on the way pegi bandar Kuantan. Meremang tengkuk aku, bai. Dan aku tak sangka, Dato' Siti ada lagu power macam ni, pada struktur telinga aku yang bagaikan Astro ni la. So, silakan mendengar bagi yang mampu dari segi kepantasan internet ampa.

Kurniaan Dalam Samaran
Siti Nurhaliza 
Ross Ariffin/S. Amin Shahab


Sila notice Dato' Siti punya falsetto yang sungguh bergaya dan pada aku takde sorang pun penyanyi Malaysia boleh bawak lagu dengan jayanya selain beliau..Muahahahaha... Hmm..memang tak penah lagi rasanya penyanyi lain cuba bawak lagu nih. huhuhu Aku taktau bab2 muzik ni sume, tapi ada orang cakap lagu ni, the low notes is too low and the high notes is too high.. Ntah r apekebende tu..

Ok, tu je..
Tq for reading and listening..

Adios!!

sori, tadi aku kata nak taip sikit jek. 
tertaip banyak pulak..huhu

18 comments:

Kamal Lee said...

Yes. Aku comment first. Kot. Hewhew.
Sape tu BigBang? SuJu tau la. Jap google. Haha.
Oooh. Boom Shakalaka. Boom Shakalaka. If im not mistaken la. Kan kan? Haha.
BTW, aku minat YUNA. *taktanyepon!
Ok tu je nak cakap. Hewhew. :))

~~oOpEt~~ said...

peminat ct la ni.. haha

paripariputih said...

Harus le aku tak leh dengau lagu dato ni... Tpi lagu Dato paling noona suka BUKAN CINTA BIASA kelasss ko hader? Ha3 pagi mirul >.<

QweensheesZ said...

wahh ! gile kpop upanyerr..
nanti carik kan kau awek korea..kehkehkeh^^

leakedknowledge said...

haha...uk pgetahuan ko, besday ak sama dgn besday CT tp lain tahun...:) senyum bangga fuk yeah hahahahhaha. ak pon minat la juga ct tp xdala minat gila2 tu pon sblom beliau dirembat oleh jejaka K..aish. tp, ayah ak mmg minat giler dgn ct ni..hahaha

putryteya said...

tadi kau tanya sapa minat CT , aku jawab .. tak dengar ke ??
hohohoh ..

follow sini .. dah bgtau kot :)

Amirul Verdasco Nadzri said...

tahniah2, en.kamal...ang pun boleh join grup merebut takhta pengomen no 1. hahaha cisss, ang taktau BigBang? Ughh, stress aku. aiseh..

Amirul Verdasco Nadzri said...

aah, aku minat beliau. ang takminat letu..huhu

Amirul Verdasco Nadzri said...

aiseh..noona balik mesia nt, jangan malu2 dengau le. bukan cinta biasa pun best jugak, tapi takde falsetto..haha

Amirul Verdasco Nadzri said...

tak gila ngan kpop aihh..haha ang nak cari awek korea? tq2x. tp pm aku ok. nanti cikadik tau plak..haha

Amirul Verdasco Nadzri said...

torres, patut la muka ang iras2 ct..*tiba2* aku tak kira, sebelum ke selepas kena rembat ke, aku support lagu dia.. hat sedap jela..haha

Amirul Verdasco Nadzri said...

aiseh, sorry teya, aku takdengar. haha nak aku nyanyi lagu sorry sorry ke? tak perlu kot..huhu

tq, follow blog daku yang ntahapaapantah ni..=)

Ety said...

iras iras CT ? Mirul ? Kau rabun ke ? Ke kau tgk muka Torres guna gigi kapak kau ? HAHAHAHAHA :D

Ety said...

HAAAAA. rindu komen aku tak ? hahahaha.

ni diaa Ety hot meletups, ayu, anggun, cantik molek, jelita dan sebagainya datang melapor diri.

hihihi. Suara CT mmg tip top weh. tak boleh nak kata apa lah. bila dia dah makin lama dalam industri ni, mmg kau nampak yang ada kematangan dalam kawalan suara dan vokal dia. cayalah. kalau lagu lama dia, aku suka dia nyanyi lagu Janji. alaa yang , " mengapa kau lupakan, janji yang kau berikan, janji yg ku harapkan" bla bla bla. kau tau tak ? sedap lagu tu, suara CT tu masa tu comel lagi :)

ehem ehem. gila Suju ? ehem ehem. Ety ke ? hahahahahahaha :D

p/s : aku pun muka iras-iras CT jugak. tak perasan ? bukan setakat K weh, L M N O P Q R S T U pun nak aku. hahahaha. jom gelak guling2 :D

Ety said...

ohh lupa nak bgitau, aku dtg bawak entry baru :D

http://etyhanafiah.blogspot.com/2012/07/kisah-sing-along-lagu-korea-korang.html

Amirul Verdasco Nadzri said...

rindu gilaaaaaaaa ngan komen ang..haha aku tau muka ang persis ct, tapi aku saja takmau bagitau pasal nanti ang secara otometik akan mengaku tanpa perlu disuruh..hahaha

owwwh, lagu janji ke? tu cover lagu orang lain. tapi sedap jugak. huhuhu

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Dato Ct mmg terbaek... mak minat Yuna... apa2pun marilah kita sokong org kita betul tak.. ;)

Zharif Azis said...

guess what , aku pon minat lagu nie . seronok dengar sebab lain dari yang lain .