Monday, June 4, 2012

Aku & "Pahang-Terengganu"

Assalamualaikum..
........

Baru balik Terengganu.
Bercuti dengan keluarga terchenta..hahahaha.
Best!
Pasni tak tau bila lagi boleh pegi 1 family pasal aku ngan adik aku yang pempuan tuh dah study tempat lain,
yang form 1 tuh dok asrama.
Semua dah besar2, cantik2, KACAK2..(ehemmm)
Ni je masa yang ada sementara cuti sekolah.
Sikit view untuk hari ini..



Apapun, sakit pinggang woo naik keta 7 jam Pahang-Terengganu.
Mau landing di atas toto sekarang..

Lupa plak, tadi masa naik bot gi Pasar Kedai Payang, ada awek usha aku..haha
Muka cam Tiz Zaqyah..*melting


Ok2, tu je..


Adios!

6 comments:

~~oOpEt~~ said...

waa.. tiz zaqyah jga y dicari.. kemain :D nh bercuti ka cuti mata nh? :D

miss aina said...

kureng punya budak,sempat lagi nak gitaw kewujudan 'klon' tiz kat para akhir . :P

Amirul Verdasco Nadzri said...

oopet: haha..mestila dua2 pet.. =P
miss aina: sebenarnya tu main story..hahahaha

Husnalyas said...

haha. juz nk ckp ade awek usha dye je. tp intro nye pnjg b'jela. tp phg-tganu bkn 3 jam je ke???

ღ♥ H A J I R A ♥ღ said...

comel gile la kalau mcm tiz..

Amirul Verdasco Nadzri said...

husnalyas: haha..org comel usha kena r citer.. tgk tmpt gak..aku phg kat raub, ikut kelantan pi tganu..tu yg lama kot..

hajira: sifu, serius comel. rasa cam nak mintak no telepon jek..hahaha